1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, November 8, 2013

DATING WIF BAMBAM

 Ini pagi ahad yang mendung. ajak zara teman mummy la. hantar lasagna dan cookies. lepas tu time chat chat ngan zara ler. best kan. aku duk berangan kalau setiap hari aku mampu luangkan masa yang panjang dengan dia. insyallah..satu hari nanti. bambam tak my zara?? rasa nak gigit tak??hihihihi. masa ni dia sangat ikut arahan mummy.

 Ini pulak cerita dimalam hari. ajak my zara menonton teater di DPAC ( Damansara Performing Arts) hahahahha...kemana walidnya yer??? walid sibuk dengan urusan  keje, so giliran mummy yang handle zara, sampai ajak menonton teater yang berbentuk monolog. sungguh falsafah tau. tapi actually zara sangat enjoy walaupun selepas masuk minit yang 30 minit, zara dah lentuk kat bahu aku. 


hahahaaha..sempat lagi duk menempel menda ni di akhir entry. nak order roger mummy zara k. pilih aje flavor kat side kanan blog tu ek. 

suara hati: melibatkan zara dalam kesibukkan mummy. mummy sangat enjoy dengan keletahmu wahai anak.

8 comments:

  1. happy je zara dapat ikut mummy :)

    ReplyDelete
  2. comelnye..mcm nak picit pipi gebu cara..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah seronoh.. happy je dia dpt ikut.. Salam Jumaat :)

    ReplyDelete
  4. cookies oreo tu cam sedap jer . besar nanti zara leh la jadi pelakon ...

    ReplyDelete
  5. comelnya dia.. cookies tu nampak sedap..

    ReplyDelete
  6. Bestnya la ada anak pompuan boleh teman g mana2 kan.. =D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya