1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, December 12, 2013

DEAR SWEET..SWEET ZARA


CEPAT betul dia membesar, zara akan pergi ke sekolah??? ini menjadikan aku asyik berfikir tentangnya...yakinkan pada diri sendiri bahawa usianya akan meningkat setiap tahun. she's growing up.

Dia lebih tinggi.

Dia lebih bijak.

Dia lebih matang.

adakala dia menjadi sangat pemalu dengan orang yang baru dia kenal.

hari pertama di tempat baru. pesan aku pada zara yang sentiasa cuba memahami mummynya ini.
" zara..bila nak kencing, bagitau teacher ok, bila nak erk erk..bagitau teacher ok.." 
zara hanya jawab " ok..mummy" sebab dia dah nampak satu area yang sangat warna warni, ada banyak buku buku..mainan..wah..heaven zara.

And then I counted every minute until I was able to hear every detail of his first day.

11 comments:

  1. comelnya dia nie...rasa nak picit pipi tu...mesti dia seronok dapat ramai kawan dan banyak permainan kan ija..

    ReplyDelete
  2. comelnya..jd anak yg baik ye zara..;)

    ReplyDelete
  3. Comeinya...semoga jadi anak yg solehah

    ReplyDelete
  4. comel la pipi dia kak
    moga membesar jd anak yg baik n berjaya

    ReplyDelete
  5. Semoga zara jd anak yg baik dan berbakti kpd ibu bapa nnti ya :)

    ReplyDelete
  6. Comel.. semoga menjadi insan yg berjaya & berbakti utk dunia & akhirat.. aamiin :)

    ReplyDelete
  7. Menanti anak sulong mula bersekolah / tadika menjadikan kita yang tidak karuan dan menjadi pengalaman yang sangat mendebarkan. Moga Zara jadi anak solehah kebanggaan mummy dan daddy.

    ReplyDelete
  8. comel sgt zara.. kiss sket pipi dia.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya