1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, December 16, 2013

ZARA WIF BFF MENONTON TEATER KANAK-KANAK


assalamualaikum..

cerita hujung minggu. bawa zara ke ASWARA. bukan ajak temankan aku keje, tapi bawak dia menonton show Teater kanak-kanak " putera kayangan".  happy la dia. zara love kalau menonton performance tak kira apa jua bentuk show. tapi kalau show yang banyak sangat bercakap (monolog or monodrama) dia akan lentuk selepas 30 minit. hahahahha.

tapi sure show ni dia tak tidu sebab cerita ini memang khas untuk seusianya. 


set yang paling aku suka. sangat artistik dan memberikan mood pada pelakon. bila melihat lighting sebegini, terasa macam dalam cerita alice in wonderland. mereka membawa imaginasi kanak kanak ke alam fantasi. tahniah guys.




 ini lah princess putera kayangan. eh yang mana satu ni??? yang dukung ke yang besar ni??? hahahaha//zara memang dah berangan dia jadi princess bila tengok cerita ni. tahniah erin..student diploma theater second year. 


yang ni part yang ditunggu. penglibatan kanak-kanak dalam persembahan. sungguh menarik. hihihi..nampak tak my princess kat stage tu. aku tak suruh pun..sebab aku duduk jauh dari zara. sekali..aku nampak dia bangun sambil pegang tangan bff dia. wowwwww..so berani la anak mummy ni. keep up girl.



zara dan kawan kawan semua dapat hadih dari pari pari sebab dapat menyelesaikan masalah putera kayangan.


suara hati: hari yang sangat mengembirakan zara.

13 comments:

  1. Bagus bawak anak kat tempat aktiviti seni macam ni. Nanti, kalau dah besar, takda la rasa kekok sangat kalau dari kecik terlibat dengan aktiviti teater ni kan :-)

    ReplyDelete
  2. dah lama tak menonton teater.. nampak zara sudah berminat dengan teater.. :D

    ReplyDelete
  3. mcm best je
    berjiwa seni la zara ni! .hehe
    gud gud!

    ReplyDelete
  4. wah baguslah sis...kanak2 mst dia suka punya kalu teater mcm ni...sy pun suka..hehe:D

    ReplyDelete
  5. wpun sekadar show , ianya blh menjana pemikiran mrk . sgt bagus utk kanak2 ...

    ReplyDelete
  6. seronok bila bersama budak2,macam2 keletah ada

    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. sronok zara tgk teater
    yumida sampai ke besar x pnh lg tgk teater..

    ReplyDelete
  9. wahh seronoknya ,,mesti zara terhibur

    ReplyDelete
  10. dh lama x tgk teater.. boleh la lepas ni bago Zara plak cuba bakat..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya