1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, January 21, 2014

Jom conteng conteng

assalamualaikum..
moga hari ini menjadi lebih baik dari semalam..mula blogwalking tadi dan ni nak hapdate blog pulak.

 bila hari minggu..aku akan make sure zara akan gunakan skill motor dia iaitu pergerakan tangan kerana dari tangan, terus akan bergerak ke minda. membuatkan otaknya sentiasa aktif untuk berfikir.

 khusuknya dia..dia dah mula pandai gunakan water colour. walaupun tak berapa nak rata sangat. its ok gurl. keep up 

 tranggggggggggggg....ini hasilnya....
cantik tak mummy?
of course cantik sayang.

 5 gambar yang siap zara warnakan. cantikkan..hihihi
mummy akan simpan. bila zara dah besar nanti, zara akan kenang saat saat zara mula belajar mengenal warna.

selit kan gambar zara dan eira. mummy doakan semoga kalian berdua sentiasa kekal dalam bersahabat.

17 comments:

  1. pandainyerr zara mewarna... muka kusyuk je... kiut miutttt

    ReplyDelete
  2. COMELNYA ZARA... LUKISAN NYA PUN OHSEM...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak, comelnya gambar budak 2 org ni berpelukan. hmm geramnya! semoga zara membesar dengan sihat, bijak dan jadi anak yang solehah. in shaa Allah (",)

    ReplyDelete
  4. kak, lupa nak bagitau.. sheila dah tukar domain ke blogspot semula. nak minta akak tukar link sheila dekat bloglist akak. sheila tengok entri tak ter-update sebab link kat bloglist tu still domain lama. maaf sangat sheila menyusahkan akak ye T_______T

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. khusyuk betul Zara mewarna... ^__^

    ReplyDelete
  6. cantiknya.. kalah nad kalau cam nie keke

    ReplyDelete
  7. kemas hasil zara mewarna, tak terkeluar dari garisan pun warna tu.. semoga zara terus success.. :D

    ReplyDelete
  8. wah zara ! semoga dapat hasilkan lukisan yang lebih cantik lepas ni .

    ReplyDelete
  9. permulaan pembelajaran yang bagus untuk kanak2 kak..

    ReplyDelete
  10. wahhh pandai ^_^ pembelajaran dan permulaaan yang baik

    ReplyDelete
  11. Cantiknya.. kreativiti dididik, bakat diasah.. teruskan usaha. Semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. waahh... cantiklah dia kaler, comei....

    ReplyDelete
  13. Boleh tahan tangan dia mengaler tu...not bad. Mummy dah boleh masukkan pertandingan mewarna untuk bagi rangsangan pada Zara.

    ReplyDelete
  14. Meletupnya lukisan Zara
    Masih dalam garisan tu...
    Good job @Ija Rased
    Boleh bagitau my sisters nie cara nak didik anak2
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
  15. pndainya dia mewarna.. tp warna yang digunakan tak banyak ye.. lebih kurang sama je.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya