1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, January 23, 2014

oh my CUCU. Opss..


assalamualaikum..

selamat petang rakan-rakan bloggers semua. harap berada dalam keadaan baik semuanya. tuan blog ni tak berapa nak sihat ler..nak kata keje banyak..alhamdulilah semua dah selesai. sekarang ni cuti semester, tapi banyak juga keje yang datang. alhamdulilah..moga allah permudahkan.

ni nak hadpdate yang aku ni dah jadi nenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yehaaaaaaaaaaaa..my cucu sudah keluar melihat dunia yang indah. 

nama? belum di beri secara rasmi oleh mummy dan dadynya. ini adalah puteri. tahniah untuk my lovely niece angah dan hafiz. didiklah dan jagalah amanah ini sebaik mungkin. 

rasa nak gigit jek...cant wait to see u la budak kecik!!!!!!!!!!!!!!!!!! konfem zara jeles..hahahah


16 comments:

  1. alahai, mama teringin betul nak ada baby baru tau.... geram tengok budak-budak kecik ni..

    ReplyDelete
  2. Wahh.. dpt pangkat nanny dah hehee.. Tahniah ye Ija.. comel sgt.. :)

    ReplyDelete
  3. hehe..wahh ija dah ada pangkat baru :)
    comeylah baby dia..dah lama tak pegang baby hehe..

    ReplyDelete
  4. comelnye kak...beznye..pangkat akak dah up..hihi
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  5. Alolo comeynya.. geram tgk baby kecik2 cmni...rasa nk gigit jer..hehehe

    ReplyDelete
  6. salam. wahhh..sukanya sy tengok baby..rasa tenang ja :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak ija. alhamdullilah. comelnya. dah naik satu pangkat la kak ija sekarang. hehehe.

    ReplyDelete
  8. comelnya.. semoga membesar jadi anak yang soleh.. aiza pun dah jadi nenek juga sebab kakak aiza dah dapat cucu..

    ReplyDelete
  9. mudanya akak dh jd nenek~~ hehehe

    ReplyDelete
  10. alooo comelnya.. semoga membesar jadi anak yang soleh.. ^_^

    ReplyDelete
  11. wah...bestnya.... dapat baby.. comel comel..hehehe

    ReplyDelete
  12. alahai comelnye....geram tengok baby..

    jemput singgah blog ika..
    http://cartiecacloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat peluk cium bby.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya