1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, January 27, 2014

zara nak JADI KAKAK??

assalamualaikum...
dah lama rasanya nak hapdate berita bakal orang baru tapi ditahan saje hati ni, supaya diam diam. bukan berahsia tapi kata orang tua bila tak confrm pendamkan saje. padahal dalam hati ni bergeletis nak share berita gembira.

masa pic ni di snap oleh my other half, kandungan baru 5 week. alhamdulilah..aku bersyukur ya allah..moga kali ini kekal dalam rahim aku. insyallah.

sekarang dah nak masuk 10 minggu. alhamdulilah..moga kali ini berhasil. zara pun dah boleh terima kehadiran adiknya itu pun setiap hari kena pujuk. alahai zara..perangainya pulak makin menjadi jadi nak perhatian kami. layan kan aje lah...

moga zara jadi kakak yang baik untuk adik...

16 comments:

  1. ya allah, preggy ye.. tahniah.. syukur alhamdulillah... jaga baby kecik elok-elok ye..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ija! alhamdullilah. syukur Ya Allah. semoga kak ija dan baby sihat2 sahaja. yeayyy sebaya la dengan baby sheila nanti. bestnyaaa ada kawan. semoga Zara dapat jadi kakak yang baik >____________<

    ReplyDelete
  3. tahnia ija..:) ni kompom adik zara hepi nak jadi kakak ye..!
    semoga dipermudahkan segala - galanya..

    ReplyDelete
  4. wah..tahniah kak..good news tu
    moga dipermudahkan urusan kehamilan nanti

    ReplyDelete
  5. Nanti mesti zara excited nak jadi kakak..mula² memang camni.lama² mesti seronok ada kawan :)

    ReplyDelete
  6. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. Mesti gembira tak terkata saat ini kan kak.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Tahniah.. Syoknya.. Sy bru lpas bersalin, tgk org prggy terasa nk prggy lagi...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tahniah.. Syoknya.. Sy bru lpas bersalin, tgk org prggy terasa nk prggy lagi...

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. Moga semua di permudahkan Allah Taala aminn :D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Ija.. Tahniah!! semoga dipermudahkan & dilancarkan segalanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah ! semoga zara dapat adik lelaki pula....

    Assalamualaikum

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya