1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, February 19, 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan .

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

16 comments:

  1. All the best kak... chayok! Chayok! :)

    ReplyDelete
  2. nakk... hehe.. insyaAllah nak join kalau sempat

    ReplyDelete
  3. salam . thanks sudi join segmen simple ni . btw , tira follow sini sekali ye :)

    ReplyDelete
  4. gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
    follow sini jugak ok!

    http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Bersegmen :D and all the best :D

    ReplyDelete
  6. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.
    dah follow awak jugak..
    follow sini jugak ok!
    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya