1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, March 31, 2014

seLAMAT HARI LAHIR ZARA

HAPPY BIRTHDAY ZARA- 4 YEARS OLD
27 / 03/ 2014


 Kek pilihan zara. first time zara pilih sendiri, maklumlah dah meningkat umurnya kan..

 goodies bag untuk kawan kawan zara. opkos princess kan..

 besday girl ready nak potong kek ni.  sabar ye sayang..

 time up. this year zara celebrate besday kat school dengan kawan kawan. 

 Alalalalalala..malu malu anak mummy ni.....

 with BFF...main suap suap pulak..jangan sepah dah ye nak..

 mummy suka pic ni..moga persahabatan zara dan eira sentiasa dilindungi allah swt.

 mereka kawan dari alam rahim lagi sampai sekarang...alhamdulilah...

Hadiah dari mummy dan walid. set kitchen..suka la sangat kan. sampai nak keluar berjalan pun tak mau.hihihi

princess mummy..
selamat hari lahir yang ke 4 tahun sayang..
moga sentiasa dilindungi rahmat allah swt. 
mummy doakan zara sentiasa cemerlang dunia dan akhirat.

kamulah penyembuh luka kami.

I LOVE U ZARA

12 comments:

  1. Assalamualaikum kak ija. alhamdullilah. Zara dah 4 tahun. selamat hari lahir Zara. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya. alahhh sweetnya sambut birthday dengan kawan2.. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  2. comelnya zara, selamat hari lahir, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki ^_^

    ReplyDelete
  3. Happy Bday Zara si Budak Comel... semoga membesar dgn sihat dan ceria disamping keluarga tercinta... sedapnyerr kek tu.. mesti yg barbie doll tu jd rebutan budak2 tu kan

    ReplyDelete
  4. selamat hari ulang tahun buat zara..wah dah besar, princess jadi pilihan hati ye..

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir yang ke-4 zara.. semoga dipanjangkan usia dan membesar jadi anak yang solehah.. :D

    ReplyDelete
  6. salam. happy birthday to zara :)
    sy isi tabung nissan dan digi :)

    ReplyDelete
  7. Wahh.. seronoknya.. Happy birthday Zara.. salam ceria selalu buat Ija sekeluarga.. :) :)

    ReplyDelete
  8. comel nya Zara.. happy birthday, moga jadi ank yg solehah.. amin ya rabbala amin =D

    ReplyDelete
  9. aaamin . selamat menyambut hari lahir ... zara .

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Zara.. May Allah Bless Zara Always.. =D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya