1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, April 4, 2014

i WANT THIS

ehsan pak cik google

inilah destinasi yang paling nyaman saat kembali menjadi pelajar.
#iwanthis#

13 comments:

  1. tempat khas utk membaca...best ni kalau ada kt umah

    ReplyDelete
  2. kena design lah ija.br bersemangat utk membaca..hehehe

    ReplyDelete
  3. huh..kalau dapat ni mesti best. tak jadi pelajar pun nak jugak...

    ReplyDelete
  4. dapat merehatkan badan rasa tenang dan bahagianya.. :D

    ReplyDelete
  5. port sendiri tanpa gangguan ...

    ReplyDelete
  6. singgah sini

    menabung nuff kat sini

    ReplyDelete
  7. Mmg best tmpt mcm tu.. saya pun rindu zaman belajar dulu...

    ReplyDelete
  8. boleh je Ija request ke abg syg.., zaman sekolah kita dulu nak harap parent memang tak adanyer dapat ; ni dah ada pendapatan sendiri..buatlah untuk keselesaan sendirii ...kepuasan itu adalah nikmat sebenarnya.

    ReplyDelete
  9. nampak cantik la.. mesti best ada ruang macam nie kat rumah jugak.. =D

    ReplyDelete
  10. Hye hye hye..jomlah visit & follow blog saya http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya