1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, April 9, 2014

saya dan BOOKS#wordlesswednesday#


15 comments:

  1. mmg byk manfaat mbaca buku kn .. =) nice sharing

    ReplyDelete
  2. kalau datang mood nak membaca, tu semua kerja tak boleh buat...hihihh

    ReplyDelete
  3. buku meningkatkan daya imaginasi kita.... :)

    ReplyDelete
  4. teringat semasa sekolah dulu cikgu pernah kata membaca jambatan ilmu.. walaupun teknologi internet dah mengambil alih peranan buku, namun buku tetap no.1 sebagai sumber rujukan.. menabung digi.. :D

    ReplyDelete
  5. Jom visit & follow blog saye di http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. koleksi bukunya sangat banyak ya, pasti bisa membawa manfaat :)

    ReplyDelete
  7. KN suka membaca... tapi susah betul nak terapkan pada anak2... lagi suka main games dari baca buku...

    ReplyDelete
  8. bagus sangat kalau anak2 dari kecil diajar sukakan buku :) tapi skrg ni pon licha baca online je semua.

    ReplyDelete
  9. Suka kumpol buku2 motivasi and islamic. Lecturer pernah pesan dulu, takpe kalau tak baca, at least kita kumpol buku sejak skrg. Beli je sebulan satu buku. Mana tahu hari2 mendatang buku2 tu yg akan kita rujuk utk kehidupan seharian. In shaa Allah. :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak ija, alhamdullilah. banyak manfaatnya. sheila memang suka membaca sejak kecil. hehe singgah menabung estee lauder sini~~~

    ReplyDelete
  11. membaca jambatan ilmu..luaskan pegetahuan dengan membaca...

    ReplyDelete
  12. Membaca buku mmg bnyk manfaatnya.. besar juga pahala menuntut ilmu...

    ReplyDelete
  13. Mmg banyak manfaatbyg kita dpt dgn membaca nie kan..=D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya