1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, June 3, 2014

GiveAway Tunai RM500 By SyuhadaBaharudin.com

giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin.com

assalamualaikum
pagi pagi bukak PC, baca email opis, tengok laman sesawang yang sentiasa memberikan motivasi. jenguk rakan rakan blogger then join GA rakan blogger sempena ulang tahun perkahwinan yang ke 8. moga rumahtanggan kalian sentiasa di limpahi rahmat allah. 

sila semua rakan rakan blogger join yer. korang boleh jenguk blog syuhadabaharudin. selamat ber GA semua.

30 comments:

  1. selamat berGA kak :D byk tu ganjaran nyer.. all the best!

    ReplyDelete
  2. Good luck Ija..all the best..:)

    ReplyDelete
  3. gud luck ye :)
    licha singgah klik nestum kat blog ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. BW dari GA yg sama..
    All the best to us!

    ReplyDelete
  5. selamat berGA...nanti bunda ada masa bunda rasa nak join jgklah...
    InsyaAllah...

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama...

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen Ija, peserta pertama tu...Semoga berjaya , pcl join jugak .

    ReplyDelete
  8. all the best.. selamat bersegmen ^^_

    ReplyDelete
  9. salam. all the best sis :)

    p.s menabung lenovo :))

    ReplyDelete
  10. Hye datang singgah dari segmen yang sama..Good Luck

    Jemput singgah dan tinggalkan jejak di page Nelly..
    http://cintanelly.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  11. selamat ber GA yea.. rasa nak join gak nih.. heee..

    ReplyDelete
  12. Salam ukhwah, dr segmen yg sama.....;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah, dr segmen yg sama.....;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal akak blogwalking dr segmen yg sama :) good luck ija :)

    ReplyDelete
  15. semoga berjaya dari segmen yg sama
    http://www.arzmoha.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  16. Good luck.. Semoga bertuah Ija.. :)

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yang sama ^^ good luck ya
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  18. Salam Ziarah dari segmen yang sama :)
    Semoga berjaya (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  19. Hi!

    Menerjah di sini.
    Good luck untuk awak k :)

    http://mizdiela88.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  20. hello~ yuhuu, cik lisa singgah melawat, apa khabar, kak? hehe. salam perkenalan ye. (http://www.ciklisa.com/giveaway-tunai-rm500-by-syuhadabaharudin-com/)

    ReplyDelete
  21. assalam..
    singgah sini follow+nufnang..
    klu sudi jemputlah ke blog sy
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  22. jenjalan dr segmen yg sama..http://eryati.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  23. Salam..

    Terima kasih atas sokongan dan penyertaan.
    Terima kasih juga diatas doa. Amin.

    Untuk senarai peserta GA boleh klik :

    http://syuhadabaharudin.com/2014/06/07/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm500-syuhadabaharudin-com/

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  25. Salam singgah sini jap...

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/06/tips-untuk-mengatasi-morning-sickness.html

    ReplyDelete
  26. Salam. BW dr GA yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html
    Good luck.

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum!
    Singgah sini melawat penyokong dan doa buat kak syuhada baharudin.
    http://demahabbah.blogspot.com/2014/06/yaallah-kuatkanlah-kak-syuhada-baharudin.html

    ReplyDelete
  28. ayu datang dari giveaway yang sama..ada masa singgah la ke blog ayu ...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum.
    Buat semua peserta segmen ini, untuk pengetahuan Puan Syuhada Baharuddin telah kembali ke rahmatullah pada 18 June 2014, dengan ini segmen ini boleh dianggap terbatal.

    Mohon semua agar mendoakan kebaikan buat diri rakan blogger saya ini, semoga rohnya dicucuri rahmat.

    Kisah beliau ada diceritakan dalam blog saya.

    HASRULHASSAN.COM

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya