1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, June 16, 2014

maJLIS RESEPSI PELAJAR SAYA

Assalamualaikum..
alhamdulilah..masih diberi nikmat untuk menulis di blog kesayangan. moga kita semua dirahmati allah swt.

Cuti Hujung minggu lepas, aku memenuhi jemputan ke majlis resepi bekas pelajar aku. alhamdulilah..semuanya berjalan dengan indah sekali. 


 bukan senang nak mintak dorang ni pose dengan comel tau. seksa mummy nak amek gambar pose dorang ni.


 wedding gift. simple but nice

 my princess agak moody sbab baru bangun tido, yang penting mummy nak juga berposing. 

 oh lovely hubby...gatai benor yer...hahahah

 wif princess...cantik kan.... 

shahakam&shahirah
moga sentiasa tabah dalam mengharungi alam perkahwinan. banyakkan selawat dalam melayari kehidupan suami isteri.

9 comments:

  1. simple je kan...selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  2. Wahh mmg seronok bila dpt ke majlis mcm ni.. dpt jumpa bekas2 pelajar.. best.. :)

    ReplyDelete
  3. wah menarik majlis mcm gini ^_^ bestnya

    ReplyDelete
  4. tahiniah utk mempelai...


    p/s insya allah nnt sy dtg tgk teater ;-)

    ReplyDelete
  5. Congratulation to them...sama padan sama cantik pasangan mempelai nie...semoga perhubungan mereka berkekalan...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpda pasangan pengantin,.....;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya