1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, July 7, 2014

Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80

Ihya' Ramadhan | Giveaway | Shaklee | Sungai Buloh | Setiawangsa

assalamualaikum..
mari kita pakat join GA yang dianjurkan oleh ummudd

Hanya perlu laksanakan langkah-langkah berikut dan anda akan layak menyertai Giveaway ini :
1) Jadi Follower Blog Ini
2) Jadi Follower untuk Google+
3) Copy banner diatas, pastekan ke dalam entry blog anda dan backlink ke page ini.
4) Buat Title : Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80
5) Publishkan dan pastekan url tersebut di ruangan komen di bawah.

Hadiah yang menarik akan menanti anda. Diantaranya adalah :
1) Duit Raya bernilai RM50
2) Duit Raya bernilai RM30
3) Duit Raya bernilai RM20

Hadiah mungkin bertambah jika ada diantara blogger-bloger yang bermurah hati ingin sponsor hadiah sempena bulan Ramadhan ini. Sebagai ganjaran, saya akan letakkan atau pamerkan blog url para penyumbang di blog saya nanti. Insya-Allah...

Jika ada yang berminat bleh PM saya ye : ummudd80@gmail.com. 

Tarik Mula : 4 Julai 2014 
Tarikh Tutup : 21 Julai 2014
Tarikh Keputusan : 25 Julai 2014

29 comments:

  1. all the best ija,ida pun join jugak

    ReplyDelete
  2. good luck ija..menarik hadiah tu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Terima kasih kerana sudi join GA saya..
    Really appreciate it :)
    Good Luck ye!!...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    all the best
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dari follower #314. Good luck!

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  6. Salam..
    Nanti jgn lupa semak GA ID ye..
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-ihya-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hai singgah sini dr segmen yg sama. good luck!

    ReplyDelete
  8. salam, dari segmen yang sama
    semoga berjaya dan
    selamat berpuasa

    ReplyDelete
  9. singgah blogwalking sini. salam kenalan

    http://www.awansamudera.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  10. singgah blogwalking and follow from http://whiteroses2013.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan...
    Singgah menanti masa sahur
    Semoga berjaya

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  12. good luck sis...mcm nk join gak je..;p

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak ija, semoga berjaya dan murah rezeki ye kak ~~~

    ReplyDelete
  14. wowww wowww weee... gud luck to all :D

    ReplyDelete
  15. salam. dari GA yg sama, sy dah join jugak hehe..blogwalking sini..& all the best!

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum... visit sini datang daripada segmen yang sama...

    http://mselim3.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    mselim3

    ReplyDelete
  17. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete
  18. singgah sini nak wish..Selamat menyambut hari raya aidilfitri. Maaf zahir & batin... ^_^

    ReplyDelete
  19. Salam syawal, jln2 blogwalking smbil follow blog rakan yg tdak smpt sya follow :)

    http://ssurianahyana.blogspot.com/

    follower ke-341 kat sini ^_^

    ReplyDelete
  20. Singgah sini kejap, hai ;)


    Rainbow Al-Quran Madina tinggal 4 corak ni je~~~
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/08/rainbow-al-quran-madina.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama


    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya