1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, August 6, 2014

kembali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rindunya

assalamualaikum..
alhamdulilah..pujian untuk ALLAH swt dan selawat ke atas junjungan besar Nabi SAW. MASih belum terlewat aku nak ucapkan selamat hari dan mohon maaf zahir dan batin kepada rakan rakan bloggers, kerana sudah berapa minggu aku tak blogwalking dan tak mencatat di laman blog ni. rindu tak???? hahahahha.perasan la aku ni. tapi yang pastinya, aku rindu nak BW kat blog blog korang.

TUNGGU KEDATANGAN AKU YER dan doakan aku agar terus kuat untuk berkongsi yang baik baik. 

9 comments:

  1. mama juga baru kembali semalam.. sekian lama berblog tanpa wifi... hihi

    ReplyDelete
  2. selamat kemabali berblogging ija...selamat hari raya...

    ReplyDelete
  3. Come back update entri Ija :D

    Selamat Hari Raya Eidulfitri buat Ija sekeluarga :)

    ReplyDelete
  4. welcome back...salam aidilfitri...^_^

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak ija, welcome back. lama menghilang ye.. *selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  6. Salam Syawal & selamat berhari raya... maaf zahir & batin.. :)

    ReplyDelete
  7. Welcome back dear.. patut la lama tak dengar kabar berita..=D

    Btw tak terlambat lagi kot nak wish.. Selamat Hari Raya!!!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya