1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, October 9, 2014

kueh NYONYA #sangat peberet#


Assalamualaikum semua. alhamdulilah..dah khamis dah pun. tarik nafas dalam dalam, pejam mata then ucap alhamdulilah dan selawat tanda kita lah hambanya yang taat. amin.

Jom kita breakfast dengan kueh nyonya. yummy, my peberet kueh ni. pantang nampak, memang aku sambar. hihihi. kueh ni aku beli kat gerai peberet aku jugak, tiap kali beli kueh kat aunty nyonya tu, mesti dapat free. opsss..yang penting halal tau.

"mencari halal itu fardu" kata imam masjid pandan indah. jom kita mulakan kerja hari ini dengan senyuman yang paling manis. selamat bekerja untuk bloggers.

6 comments:

  1. pernah nampak.tp x pernah try.sedap eh.nt leh cuba.hehehe

    #KlikKlikIklanNuffnang

    ReplyDelete
  2. kita tag nama awk..join la

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/segmen-first-giveaway-by-sweet-pea.html

    ReplyDelete
  3. Menyelerakan tengok pagi2 ni.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya