1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, October 21, 2014

"Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!"


assalamualaikum..
alhamdulilah, pujian untuk sang pencipta Allah swt dan selawat serta salam buat junjungan besar Rasullah saw.
tq untuk kylifa sb invite saya untuk GA kali ni. tq u so much.

Syarat2 penyertaan:

  1. Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  2. Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  3. Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  4. Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  5. Siap!

kawan kawan blogger yang saya tag


10 comments:

  1. terima kasih sudi join yer...jangan lupa inform kawan2 yang ditagged yer... :D

    ReplyDelete
  2. Slm singgah mlm bw blog akak..gud luck ya

    ReplyDelete
  3. http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    Anda di tag ye

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya