1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, October 30, 2014

TAK JADI NAK MERAJUK PANJANG

assalamualaikum..

alhamdulilah, syukur kita pada yang Pencipta kerana masih mengizinkan kita untuk terus bernafas dibumiNYA yang indah dan permai. SeLawat serta salam buat junjungan besar Rasullah saw, moga kita semua berada dalam syafaatnya. amin.

Semalam punye cerita. balik dari kerja sampai rumah, rehat jap, then bukak fridge, sedikit bengang, sebab cari bahan yang aku nak takda, sebab aku dah mintak mr.other half beli barang dapur sebelum dia ke work station dia.

capai phone,then call, bla...bla..bla..bla.., hihihi, biasalah perempuankan, berleter ler kejenya, tapi mr tu, lau aku cakap panjang kertas kajang pun, dia just jawab, " i mintak maaf, i terlupa". sedikit keciwa ler, sebab dah berangan nak masak sesuatu malam tadi, tapi hampa, list barang sudah di tulis, tapi kelupaan mr melanda.

Sejukkan hati sendiri ler. apa lagi, shower time ler.hahahaha. kasi sejukkan aura panas tu.

Tetapi sesuatu kejutan telah berlaku!!!!!! masuk bilik, bukak lampu then, nampak sesuatu di peraduanku, arghhhhhhhhhh terduduk jugak la, terus rasa sebak, sebabnya, mr buat suprise
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

terus hilang rasa keciwa tadi pasal lupa nak beli barang dapur. hilang semuanya kerana suprise yang sangat mahal. tq my best friend, my soulmate, my chinta, tq for everything. moga kamu sentiasa dalam peliharaan allah swt. amin.


Ya Allah..moga kemanisan ini sentiasa harum, walaupun di selang seli dengan rajuk, marah, namun kekalkan kasih kami, kuatkan hati dalam menempuhi setian ujian dari mu Ya allah.

hari hari adalah hari kasih sayang, terima kasih Allah atas kurniaan ini.

11 comments:

  1. nak merajuk jugak lah... mana tau kot2 dapat seprise macam ni..hehe

    ReplyDelete
  2. So sweet. Suka la tu Ija. Jangan majuk-majuk lagi taw.

    ReplyDelete
  3. wah so sweet Ija... kak ana pun suprised kat Ija jugalah..klik2 nuffnang kat sini malam ni hehe :)

    ReplyDelete
  4. waaaa... jelesnya... romantik betul..

    ReplyDelete
  5. mama dah letak blog ni dalam bloglist mama.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...hilang dah rajuk2 tu ye...

    ReplyDelete
  7. Wahh sweetnya... alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  8. bestnya ... semoga kasih sayang itu kian bertambah hari ke hari ija ...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya