1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, October 7, 2014

#throwbacklastmonth# JUMPA MY SOUL

Bismilahirahmanirahim..segala puji bagi Allah yang mencipta seisi alam dan juga selawat dan salam pada Rasullah saw. alhamudlilah..masih diberi keizinan oleh Allah untuk menulis dan menjenguk blog blog rakan. agak lama menyepi dari menulis dari menjenguk. nak kata sibuk takdalah sibuk sangat, cuma kengkangan waktu untuk menulis dibatasi dengan tugas hakiki sebagai tenaga pengajar. eh eh..tersasar pulak,sorry peeps. ni bukan nak strory mori pasal keje, ni nak share citer balik kampung jumpa my soul ler. setiap bulan since akhir june, rutin aku adalah balik kampung.



muka yang sembab dan wajah yang sangat excited nak balik kampung. awal pagi biasalah, nak kejar train ERL punya pasal, takut lambat. memang dah perangai aku, kalau nak pergi travel mana mana ke, aku mesti  sampai awal supaya aku tak kelam kabut, kalau tak jantung aku laju je berdenyut, nerbes. hihihi. 


lambat sunggut minit berlalu, rasa nak suh pilot tu terus je terbang, takyah nak ikut time sangat, sebab aku dah tak sabar nak peluk, nak gomol, nak cium lama lama dan tak sabar nak tengok dia puas puas. fuh!! andainya aku boleh buat, tapi itu hanya nafsu yang gelojoh!!! take it a deep breath.... smile dan relax. cissssss...aku buat tau.


manik merah itu simbol bara rindu dalam hati aku buat my soul..i cant wait to see u my baby!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

uwaaaaaaaaaaa..mummy yang nangis jumpa dia. dia diam je bila mummy sampai, dalam kereta baru nak selfie. oh my baby..allah saja yang tahu kerinduan ini tak pernah padam walau seminit pun. maafkan mummy sayang..bila dah halfway, barulah zara banyak berceloteh dengan mummy. 

#mysoulmummy#

1 comment:

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya