1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, November 4, 2014

blog oh BLOGGGGGGG!!

Assalamulaikum

Bismilahirahmanirahim..alhmadulilah segala puji bagi allah, selawat dan salam buat junjungan Rasullah saw.

Blog aku mengalamai masalah kritikal yang memang aku tak reti nak handle. uwaaa...buta IT juge aku ni rupanya. 

maafkan aku wahai yang tukang edit blog ni. untuk sementara biarlah dalam keadaan macam ni. ada ke kawan kawan yang sudi edit blog ni. hihihihi.

9 comments:

  1. masalah apa tu ? ok je tngok blog , huhuu

    ReplyDelete
  2. Padanlah lain dah template... semoga dipermudahkan segalanya ye Ija... aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup mr.kk, template wat hal, hahaha, tapi owner blog yg tak pandai

      Delete
  3. saya pun pening kalau tiba2 blog saya ada masalah templat. hari tu blog wordpress saya jadi mcmni, down juga lah jiwa ni sementara hehehe.. apepun semoga blog awk kembali recover seperti asal ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. serabut jugak semalam,tapi malas nak fening sangat

      Delete
  4. bab2 template ni, memang aku pun failed juga...x pandai yang canggih2...huhu

    ReplyDelete
  5. saya memang tak tak reti,hahaha..yang canggih manggih ni

    ReplyDelete
  6. Lya pun x reti main dgn coding2 ni Kak. Lya just tempah je minta org lain buatkn hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya