1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, November 18, 2014

EMOTIF VOL 2


Bismilahirahmanirahim

assalamualaikum..alhamdulilah, segala puji bagi Allah swt. selawat serta salam buat junjungan besar Rasullah saw. moga hari ini lebih indah dari semalam. amin.

Dengar berbesar hatinya, aku war warkan PROJEK TEATER EMOTIF, anjuran Fakulti Teater ASWARA akan berlangsung pada 21-23 November 2014. Emotif VOL 2 kali ini menampilkan 6 persembahan dan 6 Naskah.

Enam naskah yang masih segar untuk tatapan khalayak. kalau aku nak cerita satu persatu, hihihihi, tak bestlah kan. sedikit intro. ada kisah kehidupan remaja mengikut PERSPEKTIF anda , kisah banduan yang menanti saat ke tali gantung dalam PENANTIAN, BERXX TERBELAH terjemahan puisi A.samad said, sebalik BILA MALAM BERTAMBAH MALAM yang mengheret kita ke negara Jiran sana, kasih dan sayangnya seorang ayah dalam BABA dan REMINCENSES.

jika anda kelapangan waktu, singgahlah ke BLACK BOX ASWARA. untuk tempahan tiket anda boleh whats app/ SMS ke nombor 017 915 6845. HARGANYA??? sangat lah murah, RM 20 UNTUK DEWASA DAN RM 10 UNTUK PELAJAR. RM 30 UNTUK PAKEJ 6 PERSEMBAHAN. MURAH KAN. sokongan anda saya dahulukan jutaan terima kasih. 

#LOVE U PEEPS#

13 comments:

  1. Menarik.. in shaa Allah.. ada peluang dan kelapangan mmg nak pergi juga ni.. thanks sharing Ija.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sempat nak hadir yg ni.. tersibuk sikit sbb nak cuti sekolah.. :)

      Delete
  2. klu dekat mmg mommylina join... apapun tahniah @ijamawar

    ReplyDelete
  3. alamakkkk!!! knape laa timing x kena niiiiii

    ReplyDelete
  4. Ija terlibat ke dalam pementasan ni?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya