1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, December 25, 2014

KACANG FOL TERBAIK DI ENJOY'S CORNER


Assalamualaikum..

Alhamdulilah segala puji bagi allah kerana masih dapat menikmati keindahan fana ini. selawat serta salam buat junjungan Rasullah saw. moga kita semua senantiasa dalam rahmat allah swt dan mendapat syafaat rasullah saw. tidak lupa doa buat mak dan ayah. amin.

Alhamdulilah, syukur pada al-khaliq kerana dapat menikmati udara yang segar, Rezeki yang cukup kesihatan yang baik dan makanan yang sedap. jeng..jeng..tengok pic tu, itu namanya kacang fol. sedap dan terbaik rasanya.

Kalau anda tak percaya kelazatannya, pergilah serbu ke enjoy's corner, di taman melawati, belakang savvile condo melawati. senang je nak carinya. sampai ke sana, terus ke gerai GREEN LIGHTS kerana gerai itu satunya yang jual kacang fol.

aku ni tak pernah makan kacang fol, bila sekali makan tu, fuhhhh..memang terasa rempah ratusnya. pergi tau dan cubalah kesedapannya.

selamat menjamu selera.



13 comments:

  1. Assalam, tq sudi follow akak, akak balas follow dari..http://srikandiofficialblog.blogspot.com/2014/12/jom-join-segmen-saya-ambillah-iktibarnya.html

    ReplyDelete
  2. Wahh betul2 best ni.. menarik & menyelerakan.. :D

    ReplyDelete
  3. saya x pernah mkn kacang fol ... jgn gelakkan saya ya ... nampak sedap .

    ReplyDelete
  4. Gambar tak appear..apa-apa pun ija, kita memang tak pernah makan...

    ReplyDelete
  5. nampak sedap kacang itu
    singgah http://cikanggur10.blogspot.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  6. Gaya menulis dah boleh tahu betapa sedap sampai tuan blog ni cerita dg penuh perasaan

    ReplyDelete
  7. nampak menyelerakan...terima kasih berkongsi...bole la cari...^_^

    ReplyDelete
  8. hai first time singgah ni. Wahh nampak sedap..nak trylah nanti.

    ReplyDelete
  9. oo..area sini je dah tu. blh la nak try *-*

    ReplyDelete
  10. sll makan kat johor je..http://www.kisahamy.com/2015/01/12-days-of-kisahamydotcom-giveaway_30.htmlblh la try sini jg. Jemput join GA sy ye

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya