1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Monday, December 1, 2014

SHAWL BellaAmmara

assalamualikum..Bismillahirahmanirahim
alhamdulilah..segala puji Allah swt. Selawat serta salam buat Rasullah saw. semoga kita senantiasa mendapat hidayah Allah dan Syafaat Rasullah. Moga hari isnin memberi kita motivasi yang tinggi. amin..

Hari ini hari Isnin, tak mau citer banyak sangat, sebab banyak kerija.hihihi.. sekadar nak berkongsi sesuatu yang best aje.

semalam aku shopping online dengan my pren. shopping gunakan aplikasi whatsapp seyja.. jeng jeng.. aku shopping shawl dari Butik BellaAmmara. wahai mommy gojes kat luar sana, tak rugi tau membeli kat butik ni sebab, regenya sangatlah berpatutan dan materialnya sangat lah memuaskan hati dan rasa. apa tunggu lagi, reward untuk diri sendiri. jangan lupa layari FB PAGE BellaAmmara.




shawl aku colour biru...rasa nak grab semua colour tau...



sudah sampai barangnya..

9 comments:

  1. Agak2 kalau beli kan untuk sendiri.. macam mana nak tahu isteri suka warna apa ek? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..perlu la tanya isterinya atau kenalah tgk wife selalu pakai warna apa. bru dpt tau favouritenye

      Delete
  2. cantik...boleh usha ni..thanks ija..

    ReplyDelete
  3. Selalu tengok kat fb. Blink blink tengok. Semua cantik-cantik :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya