1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Friday, January 30, 2015

AKU AKAN TERJAH SEMUA

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum..alhamdulilah segala puji bagi Allah swt, salam serta selawat buatmy ya Rasullah saw. salah hari jumaat untuk semua bloggers. moga jumaat ini membawa keberkatan pada semua.

mendiamkan diri dari blogwalking dan menulis di blog bukan menghilangkan diri tapi sibuk dengan exam sana sinun. lepas exam kena marking paper pulak. habis exam sini, exam sinun pulak, al maklumlah..selain daripada mengajar aku juga belajar. 

mohon maaf pada yang invite untuk join segmen, hari ni baru bukak blog dan email khas untuk berblog, mohon ampun yer bloggers.

Hari ini aku akan blogwalking, see u ye. 


8 comments:

  1. sama lah kita..lately nie bust sampai nak update blog dan bw pun ke laut..hehehe..nie pun slow terjah balik semua kengkawan..=D

    ReplyDelete
  2. dah lama jugak tak terjah blog ija ni..dah pakai baju baru,.lately ni pun baru je start blogwalking skit2.,,,

    ReplyDelete
  3. Salam jumaat..jemputlah bw blog cik.mah ye..

    ReplyDelete
  4. singgah berblogwalking :) samalah sy pun sibuk dngn blajar .. tak dan mana nak update .. hehe

    jemput singgah blog saye yee hehehe ...

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya