1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Tuesday, April 21, 2015

FAREWELL MY OFFICE MATE

Bismillahirahmanirahim
assalamualaikum..segala puji bagi pencipta. moga kita semua dalam limpahan rahmatNYA. selawat serta salam buat Rasullah saw. 

hari hem baru nak up entry majlis makan makan untuk my office mate/my friend/my klik hafiz husin. dia ni pun pensyarah aswara, fakulti teater. tapi dia sudah meninggalkan kerjaya nya sebagai pensyarah. kami semua doakan kau berjaya di luar sana. selalu selalu la jenguk kami yer.

dia pergi mana ek?oversea? no la..dia beralih angin aje..sekarang ni hafiz dah buat fulltime insurance prudential. sesapa yang belum ada insurance, boleh la contact hafiz kat fb hafiquehussin.


 lunch kami di sasana kijang Bank negara. sangat marveles makanannya. kalau tak percaya, anda boleh kesana yer.hihi

 kontijen fakulti teater, ASWARA



 kami kawan dari 1999 sampai sekarang..lama kan, dari satu batch masa diploma, then sambung ke degree pulak kat UM, then keje pulak satu fakulti, so banyak la suka duka antara kami. aku doakan kau berjaya dengan kerjaya baru kau yer. jangan lupa teater ok. wish u luck bro.

10 comments:

  1. Wow....persahabatan terjalin bgtu lama..Alhamdulillah 😊

    ReplyDelete
  2. Moga dia terus success di dalam bidang yang diceburi tu kan ija...lepas ni pun boleh jumpa lagi ija..cuma tak sealiran lagi la...hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. anies..datang terus aje pun boleh.kat sasana kijang tak digalakkan untuk booking.

      Delete
  4. all the best untuk kawan tu punya future undertakings...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah semoga persahabatan terus kekal...

    ReplyDelete
  6. berpisah tempat kerja tapi persahabatan tetap kekal ...

    ReplyDelete
  7. Kenangan manis mengikat persahabatan walaupun berpisah. Semoga berjaya semuanya dlm apa jua yg diusahakan... aamiin.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya