1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Thursday, April 16, 2015

PREGNANCY PILLOW

Assalamualaikum..alhamdulilah..masih sihat, masih menghirup udara kurniaan Allah swt. sebelum nak up entry, selawat dan salam buat Rasullah saw. moga kita semua dalam limpahan rahmat Allah dan syafaat Rasullah saw. amin..

nampak tak picture2 yang cantik molek ni.haaaa..tau kan apa menda ni kan, dah sahih lagi terang, tajuk entry pregnancy-pillow kan, tapi menda alah ni, bukan untuk mommy gojes yang hamil saje, boleh juge untuk dady dady, kakak yang masih bujang, tak semestinya untuk hamil aje, cuma tajuknya saje hem kasi gempak sikit.hihihi.

Actually, pillow ni untuk supportkan tulang belakang kita untuk tidur / duduk / baring dalam keadaan yang selesa. harganya??? fuh sangat murah dan berbaloi. kalau beli kat shopping mall, around RM 3++, TAPI kalau beli di fizratul anda hanya perlu bayar RM 1++, Ce try test.

 kalau nak tahu lebih lanjut boleh aje ke blog/fb/whatsapp
0132030304 or 0134155508

jom kita layan picture picture pillow.







5 comments:

  1. Assalamualaikum kak ija, wahh murahnya. dalam tu guna kekabu 100% ke campur ekk? mencari juga ni. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh sy plak yg teruja tgk n nk baring atasnya ;-)

    ReplyDelete
  3. Bagus ni.. sgt bermanfaat buat yg mengandung...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya