1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Saturday, November 7, 2015

REZEKI : BUKAN DUIT SEMATA


assalamualaikum..
Bismillahirahmanirahim..segala puji bagi allah swt dan selawat buat Rasullah saw.

Selamat berhujung minggu semua bloggers. spent time with our family rite. :)

Bila sembang pasal rezeki, mesti dalam kepala ni pikir pasal duit aje kan, hem cakap pasal diri hem, tak ckp kat orang pun. tapi bila direnung, di fikir, rezeki tu datang dari pelbagai bentuk kan. 


haaaaa..ini dia rezeki bergolek, kakak hem hadiahkan hand bag kait yang dia buat sendiri. cantik kan???? hihihi tq my beloved sister, dalam sibuk sibuk sempat siapkan jugak, sebab tu perkataan sibuk bukan alasan. :)


alhamdulilah..selamat melihat dunia sayang. ini cucu perempuan aku yang kedua. cucu sedara, anak pertama my nephew. rezeki yang berganda dan tidak ternilai harganya. melihat dia, hilang semua kegusaran hati. ya allah harum baunya. moga dilindungi oleh allah swt. tumpang baby orang aje. :)


inilah rezeki kasih sayang yang tak mampu aku describe lebih lebih. boleh masuk habuk nanti. I LOVE BOTH OF U.

3 comments:

  1. alhamdulillah..betul..rezeki banyak bentuk..buka dalam bentuk duit semata mata..

    ReplyDelete
  2. yap kalu nk hitung mmg tak terhitung rezeki yg ada... cuma kita ni ye la kannnn jaang nk bersyukur... ;-(

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya