1 Kelab Blogger Ben Ashaari

Followers

Wednesday, January 6, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016Bismillahirahmanirahim..assalamualaikum..moga kita semua dalam kasih sayang Allah dan syafaat Rasullah saw.

Terpanggil dan tertarik untuk menyertai Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 yang di kelolakan oleh Bloggers yang sentiasa memberi ilmu pada saya, Bloggers hasrulhassan. terima kasih kerana sentiasa memberi inspirasi untuk menulis.

Blog Suara Hati adalah sebuah rentetan kehidupan untuk dikongsi bersama dan juga akan menjadi tatapan buat puteri kesayangan. blog suara hati juga ingin berkongsi pengalaman mendidik dan pengalaman perjalanan seni teater pada semua lapisan generasi.

Suara Hati adalah seorang Pensyarah yang bertugas di ASWARA, juga seorang isteri dan mummy buat seorang puteri Tengku nur iffah zara.

Impian atau target pada 2016 dalam dunia bloggers ingin sentiasa mencari limu dalam dunia blogging dan juga insyallah dapat memberi sesuatu yang bermanfaat dalam penulisan.

9 comments:

 1. Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

  ReplyDelete
 2. jom join..tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

  ReplyDelete
 3. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

  http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

  ReplyDelete
 4. Jom berblogging
  http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

  ReplyDelete
 5. singgah dan follow sini 483 dari segmen sama : http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

  ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca. komentar anda inspirasi saya